Tala fou o masini fai lole

Tala Fou

Tala fou o masini fai lole

Tala fou ole masini fai lole1

I le lalolagi o mea suamalie, o masini e faia se sao taua i le suia o mea mata i le suamalie mulimuli.O se tasi o masini sili ona taua o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o meaʻai e taʻua o le teuina o meaʻai.

O le teu lole lole o se masini faʻapitoa e faʻaaogaina e teu ai le aofaʻi saʻo o lole faʻafefiloi i limu poʻo laina.O nei masini e o'o mai i le tele o lapopo'a ma foliga, e fa'atatau i mea fa'apitoa o lo'o gaosia.E masani lava ona faia i le uamea e leai se mea ma e iai se pupu e taofi ai le paluga lole ma se pusi e tufa i totonu o le koneteina talafeagai.

O se fa'ata'ita'iga o se lole ta'uta'ua na faia i le fa'aaogaina o se lole e teu ai lole o se urosa gummy.O nei mea'ai lamu e fai e ala i le tu'ufa'atasia o le gelatin, sipuni sana, suka ma mea manogi, ona fa'amafanafanaina lea ma fa'afefiloi fa'atasi a'o le'i tu'u i limu.Fa'ataga le lole e mālūlū ma fa'atutu a'o le'i aveese mai le limu ma afifi mo le tautua.

Tala Fou ole masini fai lole lole2

E le gata i le teuina o lole, o isi masini e masani ona faʻaaogaina i le gaosiga o lole e aofia ai mea faʻafefiloi, masini aisa, ma masini faʻafefe.E fa'aoga se mea fa'afefiloi e fa'afefiloi ai mea fa'aoga, a'o se masini aisa e fa'aoga ai sukalati po'o isi mea fa'apipi'i i lole.E fa'aoga masini fa'afefete e liusuavai ma fa'alili sukalati i le vevela sa'o mo le fa'alavaina o lole ma fai isi mea'ai sukalati.

I le aotelega, o le faʻaaogaina o masini i le gaosiga o meaʻai e taua tele i le fatuina o se oloa tumau, maualuga.A aunoa ma fua sa'o ma faiga e saunia e masini, e faigata ona fai le tele o lole eseese tatou te iloa ma fiafia i ai i aso nei.

Tala fou ole masini fai lole3

E ui o nei masini e taua i le fatuina o lole atoatoa, e mafai foi ona taugata.Mo nai mea suamalie laiti po'o i latou e le'i amataina, o lo'o i ai le tau taugofie o lo'o fa'agaioi lima ma maua e mafai lava ona maua ai lole sili ona lelei.Faatasi ai ma sina faʻataʻitaʻiga ma le onosaʻi, e mafai e soʻo se tasi ona faia lole suamalie suamalie ile fale ma masini ma metotia saʻo.


Taimi meli: Iuni-07-2023